Beharangozó 2020. augusztus 16., vasárnap

DVTK - MTK Hungária FC 0-2 (0-1)

Szépszámú közönség előtt fogadta vasárnap ebédidőben a DVTK női labdarúgó csapata az MTK Hungáriát a klub edzőközpontjában. A játék képe és a helyzetek alapján a döntetlen talán igazságosabb lett volna, de a jobb helyzetkihasználásának köszönhetően a vendégcsapat megérdemelten vitte el a három pontot.

DVTK - MTK Hungária FC 0-2 (0-1)


Simple Női Liga 1. forduló

DVTK - MTK Hungária FC 0-2 (0-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 350 néző. Játékvezető: Valu Tibor (Gavalla-Kulcsár Judit, Frindik Tamás)
DVTK: Schildkraut - Balázs, Nagy F., Nefrou, Boros K. - Kongouli, Palama, Sandu, Barker - Vachter, Bradić. Vezetőedző: Fórizs Sándor
MTK Hungária FC: Varga L. - Pápai, Németh L., Tóth B., Demeter, Csányi, Diószegi, Kocsán, Magyarics, Nagy Á., Curless. Vezetőedző: Varga Attila

Csere: Boros K. helyett Oláh A. a 40., Balázs Cs. helyett Volia az 50., Kongouli helyett Vig a 71., Pápai helyett Legendás a 77., Nagy Á. helyett Bokor a 80., Kocsán helyett Stefán a 90. percben.
Sárga lap: Palama a 14., Nagy Á. a 41., Voila a 77., Oláh A. a 87. percben.
Gólszerző: Diószegi (0-1) a 15., Diószegi (0-2) a 46. percben.


Vezetőedzői értékelés

Fórizs Sándor: - Nagyon nehéz egy ilyen mérkőzés után mit mondani. Ismét megvoltak a helyzeteink, mégis két góllal kikaptunk. Gratulálok az ellenfelünknek! Köszönjük szurkolóinknak, hogy ilyen fantasztikus hangulatot teremtettek!